Maria Teresa Llobet

Publicacions: Llibre
"La ansiedad NO ES un mosquito que pasa y me pica"
example graphic

Aquest llibre parla de com evitar que el sistema nerviós generi ansietat. No és un llibre d'exercicis per calmar l'ansietat, d'aquests ja n'hi ha molts. Tampoc no és un llibre tècnic o científic, d'aquests també n'hi ha molts.

"La ansiedad NO ES un mosquito que pasa y me pica" parla de que l'ansietat NO ES una cosa externa a la persona que en qualsevol moment la pot atacar (com si fos un mosquit). També parla de que l'ansietat NO ÉS inevitable, si no que és produeix en determinades situacions que fan que el sistema nerviós se senti en risc i es llavors quan genera els símptomes que anomenem "ansietat". En el llibre explico quines són aquestes situacions i COM sortir-ne. La meva experiència personal i professional que em diu que a mesura que la persona surt de les situacions que fan que es generi ansietat els símptomes van desapareixent.

Aquest és un llibre diferent, clar i potent sobre la ansietat i COM NO generar-la. Està escrit en un llenguatge col·loquial que junt amb les il·lustracions facilita la seva comprensió d'una forma amena.

Pots comprar-lo aquí

Si no vols comprar per internet posa't en contacte amb mi aquí