Maria Teresa Llobet

Qui sóc

example graphic

Sóc Maria Teresa Llobet, membre adherent de la AETG (Asociación Española de Terapia Gestalt). Després de molts anys d'experiència en tractament de depressió i ansietat, he arribat a la conclusió que només a través d'una teràpia que integri el treball corporal, mental, emocional i espiritual es pot restablir l'equilibri en el nostre organisme.

Formació en Teràpia Gestalt i PNL (Practitioner). Professora del Mètode Feldenkrais.

Creadora del mètode OASI® per a l'ansietat. Autora del llibre "La ansiedad NO ES un mosquito que pasa y me pica".

Vaig començar aquest viatge cap al meu coneixement interior en 1993. Després d'una època de molt estrès, el meu organisme es va rebel·lar en forma d'ansietat i dolors musculars. Aconsellada per uns amics vaig començar a practicar ioga i, més tard, vaig fer psicoanàlisi durant 5 anys, formació en PNL, Intel·ligència emocional, Gestió de l'estrès i Pensament positiu, però, malgrat que tot això m'aportava beneficis, sentia que em faltava alguna cosa.

En aquest llarg camí, un bon dia, em vaig topar amb la teràpia Gestalt i vaig decidir iniciar un nou recorregut. Amb la teràpia Gestalt he après a adonar-me de quins són les meves capacitats i les meves necessitats. He pres consciència que la vida és ara mateix i que els conceptes de passat i futur solament existeixen dins del nostre cap. He estat capaç de trencar amb els pensaments recurrents i obsessius perquè quan ens passem massa temps creant aquest tipus d'imatge ens perdem l'oportunitat de viure el present, que és el que ens dóna tranquil·litat i fa que la vida sigui més rica.

Paral·lelament a aquest procés, també vaig fer treball corporal amb la Diafreoteràpia i la Tècnica Alexander i posteriorment vaig iniciar la formació en el Mètode Feldenkrais. Tot això m'ha proporcionat una profunda consciència corporal i ha contribuït a fer desaparèixer els dolors musculars que m'havien acompanyat tota la vida i que són símptomes molt lligats a l'estrès, a l'angoixa, a les pors i a la depressió.

I el viatge continua, com diu Moshe Feldenkrais «on hi ha vida hi ha moviment».